www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Att fynda

Den här sommaren har jag förvandlats till en riktig loppisfantast. Med en stuga som ska fyllas med möbler och prylar och alla kostnader ett bygge medför så är ju budgeten låg. En utmaning minst sagt. Men om man kikar in i vårt garage så kan man verkligen se att jag fyndat.

Senast igår hittade jag ett fantastiskt litet ”stringbord” på en loppis. I garaget står också fyra pinnstolar som jag sprayat i vitt, grått och turkost. Där står också två lampfötter och en ljusstake som fått samma behandling. Och en våningssäng som ska bli vit. Jag har också fyndat en skrivbordslampa från Tradera, flera gamla stora glasflaskor, en koppartermos, mässingljusstakar och en retroköksvåg på en loppis i Jävre. Bland annat. Jo jag är faktiskt lite manisk.

Idag står också loppis på agendan och garaget börjar svämma över. Inflyttningen blir ju först innan jul så jag tror att maken funderar över hur han ska rymma bilen där inne under kalla december.

Här får ni en glimt av mina loppisfynd. Jag passar också på att fråga om någon av er har en våningssäng – helst vitmålad eller i vitt stål som står och skräpar, hojta!

loppis1343
Enorm turkos vas för en hundralapp!

loppis133
Lampfötter 40;- /styck blev turkosa och grå istället för teracottafärgade.

loppis132
Stringbord 220kr

loppis131
Denna ljusstake fyndade sonen för 5kr som vi sedan sprayade turkos.

Publicerad: 2013/07/12

4 kommentarer to “Att fynda”

 1. Tidy to be skriver:

  Så himla skoj med loppisprylar! Ljusstaken där är jag enormt avis på! Pratade med en kompis i telefon och såg din insta, så var tvungen att skicka mms åt henne, för den var så hiiiiimla snygg!! :)

 2. Isabelle Norman Sällström skriver:

  Ja visst blev den helt otroligt snygg! Så nöjd! :) Jag kommer nog spraya hela världen snart… :)

 3. Ida skriver:

  Men så fint! Vill också ha en sån ljusstake (och massa andra av dina fynd). Får man låna med sig Theo på en loppis, han verkar ju ha känsla för fynden (precis som sin mor. Har du tips på bra sprayfärger? Har provat ngr men inte varit helt nöjd. Brukar måla istället men det blir sällan bra på småsaker… Hoppas vi kan ses för en lunch snart!

  haha, nä jag vet inte om jag lånar ut honom, risken är ju att ni hittar något som JAG vill ha. Tack :) Jag kan varm rekommendera mountain gold, finns på http://www.highlights.nu, helt klart de nästa sprayfärgerna! Ja det vore kul att ses snart! Kan du inte ta med dig familjen och hälsa på? Kram!

 4. Anna skriver:

  Åhh, det är ju så kul att loppisfynda! :D Fina grejer du hittat!

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).