www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Midnight shopping

Igår var vi lite galna. När det stora varuhuset annonserade om Midnight shopping till 24% rabatt så var vi givetvis på plats. Med en lång lista över saker till fritidshuset som badrumsinredning, dubbelsäng och köksbord. Vi hade en plan redan på vägen dit, och delade upp oss med var sin lista på maraton genom varuhuset. Jag var radarstyrd. När jag under min andra vända, med en gul kasse på varje axel upptäckte hur klockan redan hunnit bli 23.40 (alltså tjugo minuter till kassorna öppnade) så sprang jag nog fortare än någonsin tillbaka. Jag prejade nog ner minst tjugotvå tanter under vägen till maken som vilade ut sig i trädgårdsavdelningens solstolar bara för att upptäckta att mobilen ställt in sig på finsk tid. Klockan var en timme mindre.

Sen köade vi i timmar i kassakö, varuutlämningskö och korvkö. Tror korvkön tog längst tid, men det var det värt för att hålla ögonen öppna under den nästan tre timmar långa resan hem till Piteå igen. Jag undrar om jag någonsin får med mig min man till Ikea igen.

ikeashoppingjuli13

Publicerad: 2013/07/18

3 kommentarer to “Midnight shopping”

 1. Tidy to be skriver:

  Jag var också sugen, men med tanke på att min senaste IKEA-resa för bara en vecka sedan resulterade i liksom saker för 200:-, så behövde jag nog inte ens något nu.

  Men tänkte mig att det skulle vara mysigt och ”midnattshandla”, var det så? Eller bara mycket folk? ;)

  haha, du gjorde nog rätt val som stannade hemma. Det var faktiskt inte ett dugg mysigt :-)

 2. Catarina skriver:

  Ja jag hade också övervägt att åka, men så jobbade jag ju både igår och idag och någon gång måste man ju sova. :)

 3. Catarina skriver:

  Du får säkert med dig någon annan om det visar sig att han aldrig mer vill åka dit…

  Det har du nog rätt i! :)

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).