www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Print & Pattern

Bowie Style som driver bloggen Print & Pattern har precis släppt denna fina bok barndesignbibel Print & Pattern kids som är proppad med mönster, illustrationer och form för barn. Mycket färg ar gått åt i tryckmaskinerna vill jag lova. Och lilla jag finns med på två av sidorna, eller jag och jag, utan några av mina illustrationer och litegrann om mig. Jättglad och stolt, såklart! Här går den att beställa.

printnpattbok1
printnpattbok2

Publicerad: 2013/09/03

2 kommentarer to “Print & Pattern”

 1. Angelica skriver:

  Åh, har den kommit nu!!! Spännande, vi ska minsann också tydligen vara med där i, måste beställa ett ex nu på direkten!! :) :)

  Ja jag såg er! Så kul att få vara med i en sån fin bok!

 2. ac skriver:

  We are so proud to have you for our products!
  Thank you!

  ?

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).