www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Septemberbilder

insta_sep13
1) Ramade in en av mina kökshanddukar. Budgettips! 2) Premiär för fjolårets höstskor. Dessvärre råkade jag slita sönder ett stort hål i min enda fina höstjacka. Känns som det är sånt som bara händer mig 3) Materival till stugan. Det här tyget från Åhléns ska klä ett gäng stolar som jag hittat i mormors källare. 4) Och den här panelen ska sitta i stugans tak. 5) Ny form på Bestick. Antal bestick efter antalet familjemedlemmar. 6) Boken Print & Pattern kids som jag medverkar i 7) Älskar helgen och kaosiga familjemiddagar. 8) Familjens chef.

Publicerad: 2013/09/08

2 kommentarer to “Septemberbilder”

  1. Anna skriver:

    Vilken härlig blogg du har! Hit återkommer jag gärna!

  2. Isabelle Norman Sällström skriver:

    Så roligt att höra Anna! ?

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).