www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Snart är det jul

Det har varit så många intensiva veckor på raken nu att jag knappt minst mitt namn. En gröt i huvudet och mailboxens växande rader gör mig otroligt stressad. Man skulle vara lite bättre på att hantera denna stress. Men jag ska verkligen inte klaga. Jag älskar mitt jobb och är så glad och tacksam över att dessa intensiva perioder faktiskt finns.

Just nu är många nya formsaker på ingång inför jul. Dessa två nya brickor och ett gäng kuddfodral i nya mönster. Och så ett pack med julkort. Fast kanske är det fler än jag som redan handlat alla klappar? Vi slog till när en stor leksaksaffär hade 25% rabatt på nätet och köpte alla barnens klappar. Så skönt. Här en glimt av mina brickor snö och regn som det kom prover på i veckan.

bricknyheternov13

Publicerad: 2013/11/06

2 kommentarer to “Snart är det jul”

 1. maya skriver:

  japp alla klappar handlade dock inte där ni handlade våra blev billigare på lekmer.se…
  jobba lugnt snart är januarilugnet här och sedan härliga vabruari…
  ja usch, kanske man ska ta på sig den där ansiktsmasken redan..

 2. Jessica skriver:

  Hur får man tag på dessa underbara brickor?

  Finns i webbutiken i slutet av november mest troligt! :)

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).