www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Miniposter

Just det, fram till och med i morgon får alla som handlar något i butiken för minst 300:- en miniposter av Grafisk Gran i A5-format. Pass på! Och apropå julpynt så känner jag mig väldigt osugen på det i år. Jag ser hur folk runt omkring mig redan börjat, men här känns det mest motigt. All fokus ligger på stugan just nu och jag har inte den minsta sug efter att fixa här hemma. Än mindre städa. Hur ska detta sluta? Men jag litar på att Theo kommer styra upp det hela. Han började klippa julstjärnor i morse och gullbad mig ta fram julpyntslådan ikväll. Har ni börjat?

nov3

Publicerad: 2013/11/21

En kommentar to “Miniposter”

  1. Catarina skriver:

    Nej, inte än. Men det kommer.

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).