www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Hej!

Jag har skrivit här i över åtta år nu men känner hur jag mer och mer börjar avlägsna mig härifrån. Känns som om orden och raderna tvingas fram och jag vet inte om jag räcker till längre för bloggen. Kanske kommer lusten tillbaka, kanske inte. Inläggen kommer i alla fall vara lite mer sporadiska och texterna kortare från och med nu. Kanske kommer bloggen bara vara ett skyltfönster för Isa Form. Vi får se. Det blir i alla fall när lusten faller in. Här ett par instagrambilder från veckan som gått, följ mig gärna på instagram!

nov2813
1) Nya brickan dropp i min snygga Brickfia 2) Julpyntat i loppisskål 3) Ännu mer smygpyntat 4) Kund fotar fin bild på mina nya kuddfodral 5) Räven raskar is back 6) Glimt av min favoritmöbel.

Publicerad: 2013/11/28

3 kommentarer to “Hej!”

 1. Malin skriver:

  Hej Isabelle!
  Jag vill bara säga att jag uppskattar och har uppskattat din blogg! Jag skulle sakna dig i bloggvärlden. Jag förstår så klart att inspirationen an sina och att instagram är mer lättskött. Men jag vill i alla fall inte låta dig försvinna utan en liten protest och ett stort Tack för alla bra blogginlägg du gjort. Du inspirerar mig med ditt företagardriv!
  Kram från Malin

  Hej Malin. Tack för dina fina ord. Det värmer. Mycket! Kram till dig med!

 2. Tokyo-Love skriver:

  Förstår hur du känner, finns så mycket ”annat” nu också och jag märker själv på min och andras bloggar att det är mycket färre kommentarer än vad det var för något år sedan. Hoppas du fortsätter, alltid lika trevlig att läsa dina inlägg.*

  Tack Johanna :)

 3. sandralinnea skriver:

  Åh, jag hoppas verkligen att du stannar kvar lite sporadiskt åtminstone. Din blogg var en av de allra första jag upptäckte och började följa och jag har stannat kvar ända sedan dess. Jag har skrivit långtifrån så många kommentarer du förtjänat, men nu måste jag göra som Malin här ovan och lägga in en liiiten protest och tala om hur mycket jag tycker om din blogg! :)

  Det värmer att höra, tack snälla! :) Jag har absolut inga krav på kommentarer så det behöver du inte känna! Jag är glad att jag får ett par protester, vi får se, kanske skrivarlusten kommer tillbaka efter jul :) Ha en god jul!

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).