www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Fritidshuset

fh_dec01
Eddie med mormor vid vattenbrynet nedanför stugan där vi badade, åt kex och solsvettades för inte alls längesedan. Även om jag inte är någon vintermänniska så älskar jag det faktum att vi bor på ett ställe där väderväxlingarna är så stora att vi får uppleva både varm sommar och kall vinter.

fh_dec02
Vi har golv. Ja nu är faktiskt stugan inte långt ifrån klar. Den här bilden fotade jag en kväll förra veckan då halva stugan hade golv. Det här kommer från Pergo är en vitlaserad furulaminat. Ja det blev ett laminat till slut. Jag våndades över detta beslut och hur det skulle kännas, men jag är jättenöjd med resultatet.

fh_dec03
Förra veckan kaklades och klinkrades badrummet och hallen fick dessa fina plattor från Konradssons, serien heter Marte. Egentligen skulle vi ha stora 60×60 plattor, men när plattsättaren lagt halva golvet visade det sig att en kartong var felsorterad och plattorna inte skulle räcka. Så han rev upp alltihop och vi kilade in på Beijer som hade samma plattor fast i 30×60. 

Publicerad: 2013/12/18

Kommentarfunktion är stängd.

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).