www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Från stekdimman

Just nu sitter jag i ett kalasförberedande kök där vi bakat semlor, bullar och chokladbollar inför Theos stundande åttaårskalas imorgon. Sönerna blåser ballonger. Maken steker wokgrönsaker och gör vitlöksmör. Jag jobbar i stekdimman med ett vinglas på sidan. Det är klassiskt, varje eftermiddag ser ut så hemma hos oss, Ja förutom vinglaset då.

Imorgon väntar Minecraftparty, som Theo kallar det. Jag som inbillat mig att jag minsann var en ”sån där mamma som hängde med”. Men känner mig helt lost. Och sonen har önskat sig en Creeperstårta imorgon. What?

Ville bara lämna ett litet livstecken från ett hektiskt februari. Förkylt, kopiösa mängder jobb, en sprillarns webbutik som byggs i kulisserna och världens bästa kille som snart fyller åtta år. Ja det är knappt så jag tror det själv. Trevlig helg på er!

aimforthesky14Aim for the sky, even if you miss you’ll land among the stars. Fin text som jag vill sända vidare till min fina snart-åttaåring som redan har drömmar om att bli journalist, författare eller ”tatueringare”.

Publicerad: 2014/02/07

En kommentar to “Från stekdimman”

  1. Susanne skriver:

    Vilka fina ord. Ska genast in i din shop och se om det är någon du säljer där, annars vore det en idé :) Såg ert hem i senaste numret av en inredningstidning (har glömt vilken..) Jag blev väldigt sugen på en bastu här hemma och då är jag ingen bastu människa..
    Tack för fin inspiration!
    //Susanne

    Tack själv :) Är ingen bastumänniska jag heller, kanske för att man blir lite klaustrofobisk, glasdörrarna gör bastandet mycket trevligare! Jo postern kommer snart i butiken!

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).