www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Var bor vi?

Sista tiden har vi pendlat fram och tillbaka de två milen mellan stugan och stan. Vi smiter ut veckokvällar, helger, ja varenda stund vi kan bor vi där. Att vakna med solen som blänker över isen nedanför är så rogivande. Barnen längtar ständigt  och tjuter från baksätet när vi säger att vi åker till stugan efter att vi hämtat dem från skola och dagis. Faktum är att vi bara sovit hemma två nätter under de senaste fjorton dagarna. Vi älskar vårt fina hus här hemma också, det gör vi. Men nu förknippas huset mest med jobb, turer med dammsugaren, tvättmaskinladdningar och andra måsten. Kanske kommer turerna till stugan stanna av lite under nästa vinter, men tankarna på en lägenhet inne i stan finns där. Tiden för utvisa hur eller när det blir.

Skärmavbild 2014-03-12 kl. 14.39.56Skärmavbild 2014-03-12 kl. 14.45.35 Skärmavbild 2014-03-12 kl. 14.45.28

Publicerad: 2014/03/20

En kommentar to “Var bor vi?”

  1. Tokyo -Love skriver:

    Åh, vilken dröm! Så himla fint och snabbt ni fick i ordning allt ju!

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).