www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

En enda cirkus

Full cirkus här. Barnen är valborgslediga och fortfarande i sina pyjamasar. Eddie har redan hunnit slänga fjärrkontrollen i toan och dansat på bordet till ”Happy”. Kanske har energin att göra med att han snott karamellströsslet ur skafferiet, ja och halva burken hamnade visst på golvet. Theo han sprang ut naken han i all tumult med gummistövlar på och hämtade en laddare i bilen. Håller sen för öronen och drejar vaser med nya ipad-appen.  Just i denna stund är det krig om någonting. Ja jag vet att det inte är någon mening att medla, så jag tar ännu en kopp kaffe och sätter Thomas Dybdahl på hög volym här i köket, lugn med vetskapen om att de snart är sams igen. En cirkus, helt klart. Mitt nya motiv Manegen får därför illustrera den här dagen. Happy Valborg!

manegen_bild

Publicerad: 2014/04/30

2 kommentarer to “En enda cirkus”

  1. Ogi skriver:

    Skriker de bara på varann när de bråkar eller slåss de också? Känner igen hela beskrivningen, men när min 4- och 3-åring bråkar så känner jag att jag MÅSTE medla eller dela på dem för att de inte ska skada varandra.

  2. Isabelle Norman Sällström skriver:

    Det är mest den lilla som retas med den stora, eller vise versa. Inga slagsmål. Än!

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).