www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Hoppsan

Hoppsan hejsan. Livet kom emellan. En utlandsresa. En jättealtan. En skolavslutning. Vänd-tia till småtimmarna. Morgonpromenader i sommarsol. Och en väldans mycket jobb. Kul ändå att ni tittar in här. Jag lovar att bättra mig, så småningom. Här några glimtar ur vårt liv. På instagram är jag desto flitigare!

samos1

stuganjun141

stuganjun144

stuganjun143 stuganjun142

Publicerad: 2014/06/15

En kommentar to “Hoppsan”

  1. Ella skriver:

    Hej!
    Just hittat din blogg. Vilka fina alster du gör!!!
    Har just själv börjat testat en provversion av illustrator. Kul men väldigt svårt! :) kladdar mest runt med färgklumpar :)
    En fråga -om man skulle vilja skriva ut ngt som man gjort till en tavla, har du ngt tips på vart man kan skriva ut? antar att det inte är som en foto utskrift utan mera på papper för att få det som en poster?

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).