www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

En vulkantårta

Idag. En helt vanlig onsdag i mars, 2 plusgrader ute och jag har precis kalashandlat till Eddies släktkalas som innefattar cirka 5 ton glass. Han har beställt en vulkantårta. Tydligen ska den ge illusionen av att den sprutar lava. Det finns såklart en övervägande risk att lördagsmorgonen kommer slutar med att jag spiller ut något eller skär av mig någon kroppsdel. Som vanligt när jag befinner mig i köket. Och jag ångrar innerligt att jag inte styrde om detta till en enkel marängswish. Hur tänkte jag nu? Sådana är jag ju helt suverän på att göra. Risken är övervägande att familjens chef kommer dra ett av sina primalskrik på lördag när vulkantårtan inte alls blev som han har tänkt. Fast nu oroar jag mig i onödan. Den blir säkert helt jäkla perfekt.

Ja och så blev jag plötsligt bloggsugen. Bara så där.

eddie5ar
Vårt yngsta charmtroll. Fem år redan.

Publicerad: 2016/03/09

2 kommentarer to “En vulkantårta”

  1. Det var ju trevligt att du blev bloggsugen. Det var ett tag sedan. :)
    Lycka till med tårtan.

  2. Isabelle Norman Sällström skriver:

    Tack, haha, den blev lite flytande men skaplig! :) Jag ligger ganska långt från dina nivåer! Glad påsk! /isa

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).