www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Med kärlek till skogen

I vårvinter har jag skissat en hel del nya motiv från skog och fjällvärlden. Min farmor och farfar drev ett naturreservat i Lamburträsket utanför Arvidsjaur, och min pappa har dille på fåglar, så även inom mig finns nog den där genen som har stor fascination och respekt för skog och djur. Här ser ni fjällripa, hjortron och fjälltjäder.

fjallripa_bild hjortron_bildfjalltjader_bild

Publicerad: 2016/03/20

2 kommentarer to “Med kärlek till skogen”

  1. Homeriver skriver:

    Det var verkligen jättefina motiv. Skulle passa perfekt som present till min pappa :)

  2. Isabelle Norman Sällström skriver:

    Tack vad glad jag blir! :) /isa

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).