www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Klänningar

Jag har ju senaste två åren jobbat mycket med en agent i Australien. Detta har resulterat i många roliga, spännande jobb som jag aldrig kunnat fånga på egen hand. Men det har också öppnat upp möjligheten för att ta in nya roliga produkter. Just nu är jag sugen på ta in dessa klänningar som är gjorda i mina mönster. Mest är jag sugen på modellen med ärm. Vad säger ni?

klanningarna

Publicerad: 2016/04/05

3 kommentarer to “Klänningar”

  1. Linda skriver:

    Jättefina! Håller med dig, gillar också modellen med ärm bäst:-)

  2. Homeriver skriver:

    Vilka härliga! Absolut den med ärm…

  3. Ingela skriver:

    Jättefina! Speciellt den med ärm :)

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).