www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Är du här?

Bloggen tog visst en rejäl paus och det är ren nostalgi för mig att läsa tidigare inlägg nu när jag snart ska fylla fyrtio och fått mina första grå hår. Sidan är inte riktigt up to date längre (typ som jag!) så vi får se om det blir en helt ny version inom framtiden! På återseende – och kram på er om nu nån tittar in här ibland!

Publicerad: 2021/09/01

4 kommentarer to “Är du här?”

 1. Akka skriver:

  Hej!
  Följer ju på insta också men kan tacka Bloglovin för att det här inlägget dök upp, skoj! Börja gärna skriva på nytt :)

  Svar: Haha, så underbart. Finns Bloglovin kvar alltså? Ja jag blev faktiskt sugen, jag saknar det där skrivandet lite i mitt liv :) Kram!

 2. Jenny skriver:

  Hej!
  Så galet att jag går igenom mina gamla bokmärken som jag inte läst på över fem år. Och så gör du ett inlägg idag :) Må så gott!

  Svar: Nähär är det sant? Så kul ändå, var ju 4,5 år sen sist. Jag hade glömt lösenordet så det var inte lätt hitta hit.Får se om jag tar upp tråden igen. Kul att nån tittar in här ibland! Må gott och kram!

 3. mallan skriver:

  Är kvar men feeden hjälper mig se nya inlägg ?

  Smart där! :-) Kul att ”se dig” här!

 4. Frids aka Husmusen skriver:

  Alltså detta är läskigt. Tänkte på dig tidigare idag, från ingenstans. När jag satt vid köksbordet och filosoferade. Oklart varför tanken ploppade upp men tänkte ”undrar vad Isa gör nuförtiden”. Fick ett infall att kolla din blogg och hittade till detta.

  Snälla börja skriva igen: saknar din röst och bloggvärlden som den var förr.

  Men alltså Frida, vad gullig du är. Så inspirerad jag blev nu. Tack!

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).